Betatt etter få sekunder

Da Per-Kristian og Vibeke Jorsett skulle finne drømmehytta, var det aller viktigste å få plass til hele familien og gode venner.
– Vi ville bygge en hytte hvor vi finner ro og samler krefter i en hektisk hverdag. Her skal vi kose oss med barna våre – og etter hvert også deres familier.

At høsten er rett rundt svingen kjennes i luften på Musdalsæter hyttegrend – et felt midt mellom Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen.

Bålpanna er tent, og skinnfellene er pakket opp.

Det vi liker aller best med hytta er den store og romslige planløsningen: spesielt kjøkkenet med plass til mange rundt bordet, og den åpne løsningen inn mot stuen som har to soner en separat TV-del og salong, sier Vibeke Jorsett.

– Og med den her langstrakte og romslige gangen blir det aldri plassproblemer på vei ut eller inn, skyter Per-Kristian inn.

Og god plass er greit å ha for familien på seks – Vibeke, Per-Kristian og døtrene Linea, Andrine og Emilie – og ikke minst mopsen Bella.

– Allerede første gang vi besøkte Telemarkhytter sin visningshytte Storeble ble vi betatt etter få sekunder av den romslige følelsen. Og ikke minst den langstrakte og åpne sikten fra inngangspartiet, gjennom gangen, kjøkkenet og til peisen i stuen i den andre enden, sier Per-Kristian.

Kvalitetstid

Denne helgen er datteren Linnea (15) og hunden Bella med på hytta.

– De eldste døtrene våre Emilie og Andrine er begge i 20-årene og jobber og studerer, så de er ikke så ofte med som vi ønsker. Men vi håper det blir mer i fremtiden! For dette er et sted vi ønsker å ha kvalitetstid med barna og etter hvert også deres familie. Et sted hvor vi kan rømme litt fra hverdagen og bare ha det hyggelig sammen, sier Vibeke.

Utvendig og estetisk ønsket familien en ordentlig «hytte-hytte».

– Hele hyttefeltet Musdalsæter preges av tradisjonelle hytter og sæterpreg, så vi ønsket en hytte som passet inn med resten av omgivelsene.

TELEMARKHYTTER SCHIBSTED FAMILIE17

– Vi opplevde at Telemarkhytter leverte meget høy kvalitet inkludert i pakkeprisene. Dette ga oss en trygg og forutsigbar vurdering av pristilbudet opp mot budsjettet vårt.

Skreddersydde løsninger

Familien ønsket en hytteleverandør hvor de kunne påvirke materialvalg og tilpasse detaljer. Telemarkhytter ga de akkurat det de var ute etter.

Som standard innfridde Telemarkhytter nesten alle våre forventninger til materialvalg og kvalitet, og de få endringene vi ønsket var dekket av gode alternativer fra deres faste leverandører, sier Per-Kristian og legger til:

Så endringsprosessene ble både enkel og forutsigbar.

Jorsett-familien ønsket blant annet å justere arealene i gang og stue, så det var optimalt for hvordan de hadde tenkt å møblere hytta.

– Alt ble møtt med positivitet og uten problemer. Enhver endring vi foreslo ble tegnet og presentert innenfor timer eller allerede påfølgende dag. Vi endte med å utvide inngangspartiet for å få inn en spesialtilpasset vegg-til-vegg garderobeløsning og utvide stuen for å få romslig plass til to soner.TELEMARKHYTTER SCHIBSTED FAMILIE11

Hyttedrømmen gått i oppfyllelse

Vi elsker vinteren her, da går det skiløype rett utenfor døren! Også er det bare en liten kjøretur til flere alpinanlegg som Hafjell og Kvitfjell. Men resten av året er også deilig både med egen hage og ikke minst med turområdet omkring.

Familien Jorsett er ikke i tvil om at hyttedrømmen har fått i oppfyllelse.

– På alle mulige måter – de praktiske løsningene, materialene og fargene! Vi har også fått laget et veldig hyggelig uteområde som «topper» innemiljøet, sier Per Kristian.

Han er sikker i sin sak – hvis de noen gang skal bygge hytte igjen blir det Telemarkhytter.

– Vi kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd! Hele prosessen var helt plettfri, og resultatet er akkurat sånn som vi så for oss.