Veien til hyttelivet

Annie spratt 365638 unsplash

1. Finne

Tomt

Har du bestemt deg for tomt, kan vi være behjelpelig med å finne den hyttemodellen som vil passe tomten best. Er du usikker på hvor du vil bygge kan vi videreformidle tomte- og hytteområder som imøtekommer ulike ønsker og behov.

Hyttemodell

Sjøen, skogen eller på fjellet - vi har hytter som passer de fleste behov. Oppstue, hems eller over ett plan. To eller fem soverom. Balkong og bod. Vi hjelper deg med å finne den hytta du ønsker deg.

2. Velge

Tilpasning og tilvalg

Sett ditt preg på hytta. Når du har valgt hyttemodell går vi gjennom mulige tilvalg og tilpasninger som finnes for din hytte slik at den får den løsningen som passer deg best.

Bestilling

Når du har valgt hyttemodell – enten det er som byggesett, elektroklar eller nøkkelferdig* – vil vi inngå avtale om leveranse av materialer og oppsett av hytta for elektroklar og nøkkelferdig*.3. Bygge

Byggesøknad

Før hytta kan bygges må det nabovarsles og en byggetillatelse må på plass. Ved elektroklar og nøkkelferdig hytte* er dette inkludert i prisen. Ved kjøp av byggesett kan vi være behjelpelige med søknadsprosessen om du ønsker.

Konstruksjon

Materialer blir produsert etter riktige tegninger og spesifikasjoner. Når byggesettet blir levert på byggeplass står enten din eller vår håndverker klar for å sette opp din nye hytte.


4. Leve

Når hytta er ferdig, vil det gjennomføres en overtakelsesbefaring og ferdigattest utstedes. Nøkkel overleveres og hyttelivet kan nå starte!

*Nøkkelferdig løsning fra Telemarkhytter innebærer totalentreprise over mur med elektro, vvs og kjøkken som sideentrepriser