Bygge hytte

Bygg selv, gjør mye selv, gjør litt selv eller flytt rett inn i nøkkelferdig hytte. Å bygge hytte kan for mange synes som en ufarbar vei. Hyttelivet skal, i likhet med byggeprosessen, begynne med gode opplevelser. Telemarkhytter setter derfor sin stolthet i å gjøre prosessen så enkel, ryddig og forutsigbar som mulig – enten du ønsker å gjøre mye eller deler av byggearbeidet selv.

Bygge hytte på fjellet

Mer tid på fjellet, i skogen, ved havet – mer vind sol, snø regn; hytta er et sted for opplevelser du selv definerer, og vi er stolte av å være en av de ledende leverandørene i markedet. Telemarkhytter leverer hytter beregnet for fjell, innland og sjø, og vi gjør dette med den største selvfølgelighet. Tradisjonell, tidløs eller moderne stil – vi tegner, tilpasser og konstruerer din drømmehytte til avtalt tid og pris.

Å bygge hytte er en investering i livskvalitet. Det er nettopp på hytta vi tilbringer tid for å finne ro i sjela og nyte feriedagene – langt bort fra hverdagens mas og byens støy. Våre hytter spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler – enten du drømmer om å bygge hytte som vaker i sjøkanten eller alltid har gått med tanker om hvite, uforstyrrede løyper på fjelltoppen. Sommer som vinter; nordmenn verdsetter hyttelivet mer enn noen andre. Derfor har vi også som mål å bygge med kvalitet og omtanke i både stort og smått. Slik blir det hytter både vi og du kan være stolte av.

Hyttene

Telemarkhytter er autentiske, men likefullt moderne hytter preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår. Hyttemodellene er utviklet gjennom årelang erfaring og karakteriseres med særdeles gode planløsninger og et arkitektonisk uttrykk som føyer seg fint inn i fjellheimen. Hyttenes karakteristiske form skaper gode, lune uterom og gir rikelig med lys og luft til fellesarealene. Flere av hyttemodellene har også fremskutte partier med store vindusflater som gir maksimal utnyttelse av naturen og utsikten

Panoramamodellene er et eksempel på hvordan kjente, tradisjonelle referanser kan bli modernisert og utviklet i takt med tiden. Store vindusflater og rett design møter arkitektoniske grunnprinsipper fra de gamle, tradisjonelle stølene. Dette er et utmerket alternativ for deg som ønsker hytte med et mer fremtidsrettet uttrykk, men likevel ønsker å bevare de tradisjonelle referansene som føyer seg så fint inn i fjellheimen.

Nøkkelferdig hytte

Ved nøkkelferdig leveranse får du en fullverdig hytte etter Telemarkhytters standard. Samtlige hytter prosjekteres og produseres med moderne teknologi for rasjonell og kvalitetssikker bygging, og tilfredsstiller kravene til nødvendige byggeforskrifter. Alle våre hytter er bygget etter lovpålagt teknisk standard. Dette innebærer at vi planlegger, prosjekterer og utfører våre prosjekter ut fra hensyn til god visuell kvalitet, universell utforming og tekniske krav til sikkerhet, miljø og energi. Vi benytter kun materialer fra anerkjente leverandører og som tilfredsstiller kravene i byggeforskriftene. Dette gir hvert enkelt prosjekt en kvalitetsgaranti og trygghet. Våre egne fagkyndige snekkere har årelang erfaring og høy byggeteknisk kompetanse med oppsett og ferdigstilling av nøkkelferdige leveranser. Vårt utvalg av designuttrykk, ytterkledning og overflatebehandling gir deg anledning til å sette ditt eget personlige preg på hytta.

Kundetilpasset hytte

Ofte kan det være akkurat de små detaljene eller endringene som skaper helhet og trivsel. Telemarkhytter møter ofte kunder som ønsker løsninger utover våre standardmodeller. Kanskje du vil tilpasse hytta til gjeldende tomt, solforhold eller sette ditt personlige preg på våre standardhytter. Vi påtar oss gjerne denne jobben i fellesskap med dine ønsker og behov. Vår tegneavdeling er genuint opptatte av gode løsninger og tilpasser gjerne ethvert prosjekt for å tilfredsstille behovene til nåværende og kommende generasjoner.

Inspirasjon

Går du med tanker om å bygge hytte er vi mer enn gjerne behjelpelige med inspirasjon og råd i jakten på drømmehytta. Se vårt utvalg a hyttemodeller digitalt, eller bestill vår innholdsrike hyttebok hjem i posten, helt fraktfritt.

Å oppleve den gode følelsen av godt håndverk, fine detaljer, farger og løsninger, kan være nettopp det startskuddet du trenger for å komme i gang med hyttebyggingen. Ved Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta finner du Listul og Storeble med hems utstilt som visningshytter. Våre dyktige medarbeidere engasjerer seg daglig for å imøtekomme dine skiftende behov og ønsker.

Kontakt
lukk

Ønsker du å bli kontaktet av oss?