Vi hører gjerne fra deg

Gjelder din henvendelse service eller reklamasjon?
Send email til ettermarked@faun.no

Ansatte

FH gruppen 252

Axel Udland

Daglig leder/Salg

TH KARIANNE

Karianne Krosby Gulla

Hyttekonsulent

FH gruppen 249

Lena Ahlman Hoff

Salgskoordinator

Telemarkhytter AS

Økernveien 94, 0579 Oslo
post@telemarkhytter.no
22 16 35 00

Tidløs, norsk hyttetradisjon

En Telemarkhytte er så mye mer enn en hytte. Gjennom tiår har vi lært fjellet og hyttefolket å kjenne. Vi har lyttet, latt oss begeistre og bergta av naturens mange opplevelser og oppdagelser. Vi har stilt spørsmål, tilpasset og forbedret. Vi har utforsket det velkjente, men også latt oss utfordre av det ukjente.

Vi liker å si at vi bygger for generasjoner. Derfor stiller vi alltid høye krav til kvalitet – til materialene vi benytter og arbeidet vi utfører. Den perfekte hytta skapes sjelden alene, men oppstår i tett dialog med kundens ønsker og behov – fra tilpasning av planløsning til endring av hyttas størrelse og høyde. Våre egne byggeledere og snekkere har årelang erfaring og høy kompetanse på oppsett og ferdigstilling av våre hytter. Det gir deg som hyttebygger en trygghet og kvalitetsgaranti fra start til slutt.

Vi mener at sannheten bak et tidløst uttrykk ligger i skjæringspunktet mellom det tradisjonelle og det moderne. Våre hytter er utviklet gjennom årelang erfaring og karakteriseres med særdeles gode planløsninger og et arkitektonisk uttrykk med tydelige, tradisjonelle referanser. Det gir deg en hytte som ikke bare er god å bo i, men som imøtekommer deg med det solide og robuste uttrykket som føyer seg så fint inn i fjellheimen.