Sett ditt eget
preg på hytta

Ofte kan det være akkurat de små detaljene eller endringene som skaper helhet, trivsel og personlig preg på hytta. Kanskje du ønsker å endre på planløsning for å lage badstue eller større bod?
Eller tilpasse med skyvedør for å kunne lukke av en sone?

Spør oss gjerne om muligheter så hjelper våre dyktige selgere med tilpasningene dere ønsker. Under presenterer vi et utvalg av våre tilvalgsmuligheter

Fullstendig oversikt over tilvalg finner du i vår produkt- og tilvalgskatalog. Ta kontakt med oss om du ønsker den tilsendt.

5 P3 A0432

OVERFLATER

Telemarkhytter kan, mot et pristillegg, levere ulike pakkeløsninger for innvendig og utvendig overflatebehandling. Med riktig overflatebehandling får man en kledning med lange vedlikeholdsintervaller og lang levetid. Våre nøye utvalgte oljebeiser bidrar til å fremheve treets egenart, struktur og fargespill, slik at hytta får et vakkert utseende som føyer seg fint inn i naturen. Pakkeløsninger for ut- og innvendig overflatebehandling leveres fabrikkbehandlet fra leverandørene av innvendig panel/tak, listverk og utvendig kledning. Som standard leveres furugulv overflatebehandlet. Vinduer og dører leveres overflatebehandlet i Bomull S 0502-Y, mens øvrige flater leveres ubehandlet.

Følgende overflater kan leveres behandlet mot et pristillegg:

Innvendig tak

Utvendig kledning

Innvendig panel

Utforinger og gerikter til vinduer og innedører

Fot- og taklister

Trapp


Utforinger og gerikter til vinduer og innerdører kan levers i følgende spesialfarger:

S 7500-N: Grå

S 8500-N: Dempet sort
S 8000-N: Askesort5 P3 A0094

DESIGN

Valg av designuttrykk bidrar til å gi hytta særpreg, stil og personlighet. Hos Telemarkhytter har du valget mellom to design på utvendig omramminger og detaljer: profilert og rett. Rett design gir et stramt og moderne preg, mens profilert design gir et mer tradisjonelt og nostalgisk uttrykk. Uttrykkene kan kombineres med ulike utvendige kledninger for å sette ditt eget personlige preg på hytta. Telemarkhytter har innenfor begge uttrykk vektlagt kvalitet og jobbet ut ifra å skape et tidløst design.

Designpakken omfatter følgende detaljer:

Søyler

Terrassespiler*
HjørnekasserTerrassestolper*
Dør/vinduslister

*Gjelder kun for modeller med utvendig rekkverk

ØVRIGE TILVALG

Telemarkhytter kan også tilby tilvalg på gulv, fliser, innerdører, ytterdør, ildsted, vinduer og badstue. Fullstendig oversikt finner du i vår produkt- og tilvalgskatalog. Ta kontakt med oss om du ønsker den tilsendt.

HR8 A9643

LIGGENDE DOBBELFALS
PROFIL

Klassisk, liggende 8" kledningsprofil med dobbelfals og profilerte detaljer. Kombinasjonen gir hytta et tradisjonelt og nostalgisk uttrykk. Liggende kledning bidrar normalt til et bredere og lavere utseende og gir hytta en diskrét fremtoning i terrenget.

IMG 8151

LIGGENDE DOBBELFALS
RETT DESIGN

Liggende 8" bord med dobbel fals og rette detaljer. Kombinasjonen gir hytta et stilrent og fremtidsrettet uttrykk, men med tydelige tradisjonelle referanser. Liggende kledning bidrar normalt til et bredere og lavere utseende og gir hytta en diskrét fremtoning i terrenget.

HR8 A9873

LIGGENDE VILLMARK


Kledning som skånsomt er barket for å bevare treets naturlige form. Bordene er ukantet og gir et meget variert og livfullt uttrykk som passer utmerket i fjellheimen. Liggende villmarkskledning gir normalt et røft og vindblåst uttrykk. Underkanten av hvert bord dekker overkanten av det underliggende bordet.

*villmarkspanel levers kun ubehandlet

IMG 8120

STÅENDE VILLMARK


Stående villmarkkledning med brede underliggere. Bordene er skåret etter stokkens naturlige avsmaling med ulike bredder som gir et svært variert og virkningsfullt utseende. Kledningens naturlige linjer gir et meget robust og tradisjonsrikt utseende

*villmarkspanel levers kun ubehandlet.

5 P3 A1456 2 retusj

STÅENDE STAVKLEDNING
RETT DESIGN

Stående stavkledning med rett design gir slette vegger uten profiler. Kledningen skaper et stilrent og minimalistisk uttrykk for et mer fremtidsrettet utseende. Stående bord bidrar normalt til å løfte hytta vertikalt og gir hytta et høyreist preg.

Telemarkhytter Okt17 Tur1 102

LIGGENDE TØMMERKLEDNING


Kledningen gir et meget solid og robust uttrykk med tydelige tradisjonelle referanser. Tømmer gir normalt et kraftig og eksklusivt preg som passer fint inn i fjellheimen. Tømmerkledning leveres både med rett og profilert design.

*Leveres mot et tillegg i pris

63 B2446

KJØKKEN

Helnorske hytter fortjener også helnorske kjøkken. Som standard leveres derfor alle våre hytter med kjøkken i solid, norsk heltre fra anerkjente Kistefos. Ønsker du øvrig plassbygget innredning eksempelvis garderobeløsninger, baderomsinnredning, senger eller utemøbler tilbyr de også det. Kom gjerne innom våre visninghytter på Hellerudsletta for å se ulike innredningsløsninger og kjøkken gjort i samarbeid med Kistefos.