Ut i det fri

Vi lar oss stadig begeistre over mulighetene som finnes i naturen. Fjell og vidder, flo og fjære – mulighetene er mange. En hytte gir deg muligheten til å komme nærmere naturen der du trives best.

Nærmere naturen

Sommer som vinter - nordmenn er et hyttefolk som verdsetter friluftslivet mer enn noen andre. Drømmen om hytte ligger nærmest nedarvet i genene våre. Vi er et friluftsfolk som søker tilbake til det ekte og autentiske. Til roen, lyset, utsikten og den friske luften. Hytta er et sted for påfyll, minner og nye sanseinntrykk. Ikke rart hytta har blitt stedet vi alltid lengter tilbake til.

Mer enn bare en hytte

Hytta er et sted for opplevelser du selv definerer. For noen av oss handler det kanskje om å senke tempoet – om å fylle dagene med opplevelser og oppdagelser som gjør godt i hjertet. De eventyrlystne søker kanskje å utfordre sine egne grenser – tråkke nye stier og utforske nye fjelltopper. Kanskje er det nettopp de små opplevelsene som trekker folk til fjellet; det velfortjente, varme måltidet forberedt over åpen ild, eller følelsen av å krype til køys etter en lang, aktiv dag i fjellheimen. En Telemarkhytte er så mye mer enn en hytte. Gjennom tiår har vi lært fjellet og hyttefolket å kjenne. Vi har lyttet, latt oss begeistre og bergta av naturens mange opplevelser og oppdagelser. Det har resultert i hytter med rom for aktivitet, personlighet og kjærlighet.

Fanger naturen inn - til alle rom.

IMG 0013
Paul johnston 465494 unsplash
Annie spratt 365638 unsplash
IMG 0034
IMG 0032
Emily morter 102025 unsplash